Logotyp IBE
  • Informacja o przetwarzaniu danych osobowych i polityka prywatności

    Właściciel serwisu Moje Portfolio (Instytut Badań Edukacyjnych) wypełnia obowiązki z zakresu przetwarzania danych osobowych i określił dla tego serwisu politykę prywatności.

    Informacje o przetwarzaniu danych osobowych i polityce prywatności dostępne są tutaj: http://mojeportfolio.ibe.edu.pl/polityka-prywatnosci

    Zaakceptowanie treści tej informacji oraz polityki prywatności jest konieczne, aby założyć konto w serwisie Moje Portfolio.

  • Czy Moje Portfolio mogę komuś pokazać?

    Tak. To, co chcesz komuś pokazać, możesz umieścić w odrębnej teczce, którą udostępnisz wybranej przez Ciebie osobie. Funkcjonalność ta jest dostępna po założeniu teczki.

  • Czy moje dane są bezpieczne?

    Tak. Dane posiadacza konta oraz dane zawarte w plikach, które umieszcza w Moim Portfolio, są chronione i odpowiednio zabezpieczone.

    Trzeba jednak pamiętać, by zachować ostrożność. Jeśli dokumenty z danymi wrażliwymi umieszczasz w chmurze, za ich bezpieczeństwo odpowiada administrator danego portalu oferującego tę usługę.

    Uważaj, by nie udostępniać w teczkach dokumentów z danymi wrażliwymi osobom, którym nie ufasz.

  • Czy Moje Portfolio przyda mi się w rekrutacji do pracy?

    Jest to możliwe, ale zależy od Ciebie. W Moim Portfolio możesz wygenerować CV oparte na efektach uczenia się, a także założyć teczkę z dowodami i przyporządkowanymi do nich efektami uczenia się, którą możesz wyeksportować do pliku PDF lub udostępnić pracodawcy na portalu Moje Portfolio.

Masz pytania? Napisz do nas

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z realizacją zgłoszenia. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem /am poinformowany /a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany w tym celu adres e-mail/numer telefonu komórkowego/inny kontakt elektroniczny. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem /am poinformowany /a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.